28 Şubat 2011 Pazartesi

Mütevazi Bir Başlangıç...

  Bu, kendini yeniliklere, gezmeye, görmeye, okumaya, öğrenmeye vermiş bir gencin açmaya merak sardığı kişisel blogunun ilk yazısıdır.
  Bu sayfayla yapmak istediklerim çok farklı şeyler değil aslında. Genel olarak, okuduğum kitaplar veya izlediğim filmler hakkındaki yorumlarım, yeni veya enteresan bulduğum şeyler hakkında eleştirilerim(pek yapıcı olmayabilirler:), gittiğim yerlerde yaşadığım tecrübelerim artı bir de bunların yanında her ne kadar edebi olduklarını iddiaa edemesem de bazı makalelerim, deneme yazılarım, şiirlerim bu sayfada karşılaşacaklarınız arasında. Tüm bunlara ek olarak bu yukarıda sayılan yazın türlerinde sadece güzel lisanımız Türkçe'de değil İngilizce ve İspanyolca'da da yazılar eklenecektir.
  Şu an belki hiç takipçisi olmayabilir fakat yakın zamanda okuyucularımın hızlı bir surette artacağını umuyorum. Ve de (hep yeni cümlelere 've' bağlacı ile başlamak istemişimdir) müstakbel takipçilerimden fikirlerime ve eserlerime saygı göstermelerini, özellikle ideolojik konularda (ne kadar az değinmeye çalışacak olsam da) hakaret içeren yorumlar yapmamalarını rica ederim...
  Umarım herkes kendine göre bir şeyler bulur..
                                                                                  Sevgiyle....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder